Gezocht: Singer-songwriters!!


De opnames zijn Gratis..wil je de formule weten van dit geweldige project! Meld je dan gauw aan bij Dreamprojectstudios in Ee. 0519 518957 of 0625506422 en kom langs op onze info avond op dinsdag 22 maart aanvang half acht in Ee. Tibsterwei 4b!!

Zouden jullie dit zoveel mogelijk willen delen..alvast hartelijke dank wink-glimke

EE – Voor wie er altijd al van gedroomd heeft eens een eigen nummer op te nemen is er goed nieuws: Dream Project Studio’s uit Ee wil vanuit een nieuw cd-project diverse singer-songwriters de kans bieden elk twee eigen nummers, begeleidt door gitaar of piano, op te gaan nemen.
Op dinsdag 22 maart zal er een infoavond gehouden worden in de studio van Dream Project Studio’s aan de Tibsterwei in Ee. Daar zal worden toegelicht hoe dit project werkt. Zeker is, dat wie meedoet aan het project, naast promotie en de presentatie van de CD ook een optreden mag doen bij het live muziekprogramma van Noardewyn Live van Willem Wâldpyk op Omrop Fryslân. Ook Willem heeft als doelstelling aandacht te geven aan nieuw talent.
Ondertussen hebben zich ook al weer nieuwe artiesten aangemeld voor het tweede gospelproject. Begin februari vond de cd presentatie plaats van het eerste Gospelproject en nu al zijn er dus nieuwe aanmeldingen. Bij voldoende belangstelling zal er ook voor artiesten in de Gospelmuziek, duo’s, solo, bands of koren, een infoavond worden georganiseerd.
Bij belangstelling of opgave voor het project: www.dreamprojectstudios.nl of bel met 0653725913 of 0625506422
Artikel is geplaatst door Marike Van der Molen op 23-02-2016 – 14:55
– See more at: http://www.nieuwedockumercourant.nl/…/gezocht-singer-song…/…

Opgave Sing/songwritter Info avond 22 maart aanvang 19.30

Opgave Gospelproject 2 (datum Info avond komt nog)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *