Film en Fotografie


 

Sosound_visionund and Vision is al heel erg lang een bekende slogan, maar in de praktijk zijn de twee vaak helemaal gescheiden. De reden daarvoor is dat voor beide compleet verschillende kwaliteiten nodig zijn. Binnen Dream Project Studios hebben we deze twee vakgebieden wel gecombineerd omdat er ook heel erg veel samenwerking nodig is om een top resultaat te kunnen bereiken. Want na een CD opname is een muziekvideo een absolute must, maar ook de CD cover moet passen bij de artiest en de muziek. Door onze unieke combi is elke afdeling vanaf het eerste begin betrokken bij een project, en is daardoor in staat om sneller een product te leveren dat ook nog eens beter aansluit op de muziek. Bijkomende voordelen zijn dan ook nog dat door deze aanpak efficienter en dus goedkoper kan worden gewerkt, en dat in onze eigen Media Productie Afdeling een helemaal compleet product kan worden geleverd bestaande uit Muziek opname / Videoclip / Artwork CD / Productie Media.

Vanzelfsprekend is elke afdeling uitgerust met TOP kwaliteit apparatuur dat in de handen van onze technici en camera mensen een eindresultaat van een ongekende kwaliteit oplevert. Naast de traditionele vormen van muziek distributie maken wij ook volop gebruik van internet. Een eigen website met eigen domeinnaam is geen probleem en is ook helemaal niet duur. Via onze hosting provider kunnen wij snelle en betrouwbare service leveren. Ook de productie van een website met zoekmachine optimalisatie en social media koppelingen verzorgen wij tegen zeer scherpe tarieven.

Wij nemen met niets minder dan perfect genoegen, en deze instelling geeft jou en jou talenten de mogelijkheid om tot bloei te komen. Daarnaast wordt onze nuchtere benadering en professionele instelling door onze klanten zeer gewaardeerd.