Optreden Sarah Smith bij de Live Sessies


Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2019 - 23/03/2019
20:00 - 00:30

Categorieën


Vrijdagavond is het zover dan zal de Canadese zangeres Sarah Smith wederom komen optreden bij de Live Sessies van Dreamprojectstudios!

Sarah is alweer een week in Europa eerst het afgelopen weekend een paar optredens in Duitsland gedaan en toen afgelopen maandag gearriveerd bij Dreamprojecstudios in Ee waar ze samen met het DPS team gaat samenwerken aan een paar nieuwe nummers! een nieuw project! samen met Lieuwe Ferwerda producer muzikant en Sjoerd Ferwerda producer en sessie~muzikant.

Langzaam aan krijgt de rock/pop zangeres meer en meer aanhang in Europa en ook wereldwijd willen ze haar meer en meer contracteren, afgelopen maanden in Jamaica Trinidad Amerika en natuurlijk in haar home land Canada gaat ze als een speer. Sarah Smith’s krachtige stem en introspectieve pop/rock songs brengen haar steeds meer bij het publiek en die vaak wanneer ze ze 1 keer hebben zien optreden ze gelijk een soort van liefde op het eerste gezicht is. Ze raakt je met haar liedjes die uit het leven zijn gegrepen en dat in een mix van prachtige melodieen en een schitterende stem en ook nog eens een persoon is die contact wil maken met de mensen die naar haar otredens toe komen en ze wil weten wat je bezig houd in het leven en ja zo krijg je dus al heel snel een band met deze geweldige zangeres uit Canada “Toronto”

Dus vrijdag avond zal ze haar eerste optreden gaan doen en dat zal zijn met de Live Sessies van Dreamprojectstudios en door dat er al te veel kaartjes in de voorverkoop zijn besteld hebben we een andere locatie moeten zoeken dit keer de definitieve plek en dat is geworden een mooie zaal bij

De Iterij ~ Buffet Restaurant in Oudwoude

Foarwei 23, 9294 KC Oudwoude!!

In het voorprogramma zullen de mannen van Sjoerd ensa het publiek alvast wat gaan opwarmen voordat Sarah het van hun gaat overnemen. Al met al zal het een prachtige mooie avond worden met volop mooie muziek!!

Be There!!

Aanvang 20.00 uur!!

En als extra klap op de vuurpijl!
Zal Sarah Smith haar derde singersongwriting sessie (workshop) houden bij Dreamprojectstudios in Ee op maandagavond 25 maart en he begint om 19.30
reserveren is gewenst 0625506422 of info@dreamprojectstudios.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *